مواد لازم برای تهیه چیکن استراگانف :
کره: یک قالب
جعفری تازه: یک دسته کوچک
خامه: ۲۸۵ میلیلیتر
لیمو: یک عدد
برنج باسماتی: ۱۵۰ گرم
تره فرنگی: به میزان لازم
شاه بلوط یا قارچ: یک مشت پر
سینه مرغ: ۲ عدد آب: یک لیوان مواد لازم
ادویهها: نمک دریایی فلفل سیاه روغن زیتون
طرز تهیه:
اگر مقداری برنج را بگذارید تا پخته شود، میتوانید آن را به این غذا اضافه کنید یا اگر مایل باشید مثل من از قارچ استفاده کنید ولی البته در آخر غذا سس را درست کرده و همراه آن درون غذا بریزید، بنابراین قارچها به گونهای پخته شوند که زیر دندان صدا دهند. خوراک استروگانف روسی ابتدا برنج را کاملا شسته و بگذارید تا مراحل پخت را بهخوبی طی کند، بعد به سراغ ترهفرنگیها رفته و با یک چاقوی تیز سر و ته آن را بزنید و بهخوبی بشویید و آن را روی تخته چوبی۲سانتیمتر، ۲ سانتیمتر بهصورت اریب برش دهید بعد قارچها را شسته و مجدد برش بدهید حالا وقت آن رسیده تا سینه مرغ را به اندازه بندهای انگشت ببرید تا زیباتر بهنظر برسند.
یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت زیاد گاز قرار دهید و مقدار قابل ملاحظهایی روغن زیتون را درون ماهیتابه بریزید همراه با یک قالب کره، ترهفرنگی خرد شده را کمکم داخل ماهیتابه ریخته و با قاشق چوبی هم بزنید یک لیوان آب درون ماهی تابه ریخته و مقداری نمک و فلفل روی کل مواد بپاشید و بگذارید بهمدت ۵دقیقه در آب درون ماهیتابه جوش بخورد.
با یک فویل روی ماهیتابه را پوشانده و بگذارید تا کمی بخارپز شود سپس فویل را از روی آن برداشته، مرغ را همراه با قارچ برشزده شده را داخل مواد بریزید و تفت دهید بعد حرارت گاز را کمی پایین آورده و بگذارید تا بهمدت ۱۰ دقیقه به همین منوال باشد. قبل از سرو، برنج پختهشده را داخل مواد ریخته و یک لیمو را برش زده و داخل مواد بچکانید، خامه را میتوانید در جوش آخر داخل مواد بریزید. هنگام سرو جعفری را ریز کرده و روی کل استروگانف بریزید، یک لیموی برشداده شده را کنار بشقاب مهمانها قرار دهید.