Cappuccino یک نوشیدنی گرم ایتالیایی است که بر پایه اسپرسو تهیه میشود. برای کسانی که مانند من دوستدار ایتالیا و فرهنگ آن باشند، حتی اسم این نوع قهوه هم جذاب است!
طرز تهیه کاپوچینو در خانه
کار را با خریدن قهوه مرغوب شروع کنید. بهتر است دانههای قهوه را خودتان در خانه آسیاب کنید تا عطر تازگی آنها حفظ شود. قهوه عربیکا برای تهیه کاپوچینو بهتر است چون تلخی کمتر و طعم چرب و شیرینتری دارد.
در مرحله بعد قهوه را به روش معمولی دم کنید. میتوانید از فرنچ پرس یا قهوهجوش قطرهای یا هر روش دیگری که دوست دارید استفاده کنید. نکته مهم این است که قهوه باید غلیظ باشد. در برابر اندازه همیشگی پودر قهوه در نظر بگیرید. مثلا دو قاشق مرباخوری برای هر لیوان.
تا وقتی قهوه دم میکشد، شیر را گرم کنید. از هر نوع شیری که بخواهید میتوانید استفاده کنید اما طبیعتا شیر پرچرب خوشمزهتر است. شیر را قبل از رسیدن به نقطه جوش از روی حرارت بردارید و با همزن بزنید. حدودا دو دقیقه بزنید تا کاملا کف کند.
اگر همزن برقی در دسترستان نیست میتوانید شیر را داخل یک ظرف در بسته بریزید و تکان بدهید. ظرف باید فضای خالی داشته باشد تا شیر کف کند. در این حالت زمان هم زدن بیشتر میشود.
فنجان پهن و بزرگ انتخاب کنید و کمتر از نصف آن را با قهوه پر کنید.
بعد خیلی آرام شیر همزده را داخل فنجان بریزید. در صورت لزوم میتوانید از قاشق استفاده کنید تا شیر با قهوه مخلوط نشود.
میتوانید کف شیر روی فنجان را با دارچین، پودر شکلات یا پودر قهوه کاپوچینو خود را تزئین کنید.
یک روش تقلبی تهیه کاپوچینو، برای کسانی که نمیخواهند خیلی زحمت بکشند وجود دارد!
یک فنجان آب، نصف فنجان شیر، یک قاشق قهوه و دو قاشق شکر را داخل قهوهجوش بریزید و روی گاز بگذارید. به محض این که جوش آمد مخلوط را از روی گاز بردارید و حدود سه دقیقه با همزن بزنید. بعد مخلوط را طوری داخل