پنینی یا ساندویچ پرسی انواع مختلفی مثل پنینی گوشت، پنینی مرغ، پنینی تن ماهی و پنینی سبزیجات دارد و معمولا با نان باگت خالی شده و یک دستگاه ساندویچساز تهیه میشود. قدیمترها که ساندویچساز نبود، از فشار یک سنگ روی ساندویچ پیچیده در آلومینیوم برای آب کردن پنیر و گریلکردن استفاده میشد.
مواد لازم برای تهیه پنینی گوشت برای 5 نفر:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلوگرم/ پنیر تست ورقهای: 8 عدد/ جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری/ پیازچه خرد شده:3 قاشق غذاخوری/ هویج نگینی خرد شده: 3 قاشق غذاخوری/ رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری/ سیر: 2 حبه/ پیاز: یک عدد/ آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری/ نان باگت سایز کوچک: به تعداد لازم/ نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در روغن کم تفت دهید. پیازچه خرد شده،فلفل دلمهای رنگی خرد شده، هویج نگینی خرد شده و سیر را کمی بعد به پیاز اضافه کنید و نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. رب را به پیاز بیفزایید و تفت دهید تا رنگ پس دهد. گوشت را به مخلوط رب و سبزیجات اضافه کرده و تفت دهید. جعفری خرد شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. 2 قاشق آبلیمو را اضافه کرده و کاملا صبر کنید تا آب مواد کشیده شود. اگر مواد داخل پنینی آبدار باشد پنینی خمیر خواهد شد. پس سعی کنید آن را بدون آب تهیه کنید. حالا نان باگت را از وسط باز کرده و مقداری از گوشت و سبزیجات را داخلش بریزید. با مقداری سس گوجه فرنگی آن را پوشش دهید. پنیر تست ورقهای روی مواد بگذارید و در نان را محکم ببندید. بعد از داغ شدن دستگاه ساندویچساز به مدت پنج دقیقه آن را درون دستگاه قرار دهید تا فشرده شود و داغ داغ با سس هزار جزیره سرو کنید.