مواد اولیه ی مورد نیاز برای پختن پاستا آلفردو

 

پنیر پارمزان رنده شده یک و نیم پیمانه
فلفل و نمک به میزان لازم
کره یک قالب 50 گرمی
سیر خرد شده یک حبه
خامه یک بسته
جعفری خرد شده یک پیمانه


خب! ما از این مواد استفاده میکنیم تا سس آلفردو را درست کنیم و در نهایت با مخلوط کردن با پاستا غذا را سرو کنیم.

اول از همه باید قالب کره را درون ماهیتابه بگذاریم و با قرار دادن آن روی شعله منتظر بمانیم تا کره به طور کامل آب شود.

 

در مرحله ی بعدی باید فلفل و نمک را درون کره ی آب شده باید تفت بدهیم مدت زمان تفت دادن بستگی به شدت شعله دارد ولی سعی کیند از شعله ی ملایم استفاده کنید تا روغن حاصل شده از کره نسوزد.

 

یکی از نکاتی که طعم بهتری به سس آلفردو شما میدهد استفاده از فلفل سفید میباشد.

 

حالا باید سیر های خرد شده را له کنید تا در غذا زیر دندان نروند و فقط طعم خوبی به غذای شما بدهد سپس تابه ریخته و آن را هم تفت دهید.

 

همراه با سیر میتوانید جعفری را هم اضافه کنید و یا بگذارید سیر که تفت داده شد سپس آن را اضافه کنید و بگذارید حرارت ببیند.

 

حال خامه را اضافه کنید و به صورت مداوم هم بزنید تا مایع قُل بزند.

 

در قدم آخر هم پنیر پارمزان را اضافه کنید و باز هم به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملاً باهم مخلوط شوند.

 

سس آلفردو حاضر میباشد و فقط نیاز است آن را با بر روی پاستا بریزید.

 

توجه داشته باشید از قبل پاستا را درون آب ریخته و بگذارید کاملا نرم شود بعد آن را آبکش کنید و آب سرد روی آن باز کنید تا به هم نچسبند.