آموزش باریستا -آموزش لاته آرت -قهوه -باریستا http://irancoffeee.ir fa تهیه لاته آرت یا کافه لاته -Preparing Late Art or Late Cafe http://irancoffeee.ir/shown.php?id=44" > لاته، لاته آرت Latte Art، لته، کافه لاته Cafe Latte نوشیدنی‌ای بسیار پر طرفدار بر پایه اسپرسو است که با ظاهری زیبا، امروزه در کافه ها و میان مردم طرفداران زیادی پیدا کرده است. لاته آرت مانند اسم خود، تلفیلی از هنر، قهوه و شیر است. این ترکیب، اولین بار توسط لوییچی لویی اختراع شد و امروزه مسابقات در سطح جهانی برای این تهیه این نوشیدنی برگزار می شود.نگاهی کوتاه به تاریخچه لاته آرت:بعضی از منابع این گونه نقل کرده اند که این نوشیدنی برخاسته از کشور ایتالیاست اما نه به دست مردمان ایتالیا، بلکه توسط توریست های آمریکایی که کاپوچینو برای شان زیادی تلخ بود و با اضافه کردن شیر بیشتر به آن، طعم دلخواه خود را یافتند. لاته آرت یا کافه لاته بیشتر در اروپا و آمریکا بسیار رایج است. البته در اسکاندیناوی و قسمت هایی از اروپا در کاسه سرو میشود که نامش کافه او لایت است. البته برخی این نوشیدنی را با وانیل، یخ، شکلات و کارامل ترکیب میکنند و نوشیدنی های دیگه ای تهیه می‌کنند. مثل آیس لاته، کارامل لاته و ... کن پانا یا اسپرسو با خامه چیست http://irancoffeee.ir/shown.php?id=43" > با خامه ترجمه جالب کن پانا con panna به ایتالیایی است. نوشیدنی خوش ظاهری که دوست داران خاص خودش را دارد. این نوشیدنی از دست آوردهای دیگر اسپرسو است به این معنی که پایه اصلی این نوشیدنی، همچون لاته آرت، کاپوچینو، آفوگاتو و ... اسپرسو است. در ایران این نوشیدنی کم کم در اکثر کافه ها رواج یافته است البته غیر از کافه ها، در خانه ها نیز تهیه می‌شود. آکادمی قهوه آمارو ( آموزش باریستا ) http://irancoffeee.ir/shown.php?id=42" > لطفا موارد آموزشی را با دقت مطالعه فرمایید ..دوره اول، دوره آکادمیک است که در این دوره هنرجو با ویژگی های دان از کشت تا دم آوری، محل کشت دان، شناخت کامل از منطقه ای که قهوه در آن کشت می شود، آشنایی با ابزار آلات و دستگاه های سرو قهوه ( ابزار آلاتی چون دستگاه اسپرسوساز، قهوه ساز، ایبریک، فرنچ پرس، موکاپات و …)، آشنایی با نوشیدنی های قهوه و … به طور کلی با دانه قهوه به طور کامل در این مرحله آشنا می شود.دوره دوم، دوره عملی است در این دوره هنرجو باید با دستگاه ها و ابزار آلات مربوطه کار کند و انواع نوشیدنی ها را تهیه کند برای مثال: اسپرسو، لاته آرت، قهوه ترک، کاپوچینو، و … . برای تهیه بعضی نوشیدنی ها باید کف دادن شیر را نیز آموزش ببیند.یک باریستا به شدت عاشق قهوه است، هم چنین به شدت علاقه مند به کار با دستگاه های تهیه قهوه استالبته مهارت یک باریستا کمی فراتر هم می رود یعنی علاوه بر تهیه قهوه باید طعم و کیفیت خوب از بد را بتواند تشخیص دهد.درست است که یک باریستا در دم آوری یک فنجان قهوه بسیار موثر است اما اگر میوه قهوه در مزارع به صورت نادرست پرورش داده شود یا رست قهوه نادرست باشد، طعم فنجان قهوه تان نیز خراب می شود.قهوه در خانه هم لذت خاص خودش را دارد، اگر فردی هستید که عادت دارید قهوه را فقط در کافه ها بنوشید و تا به حال در خانه درست نکرده اید توصیه می کنیم حتما یک بار خودتان درست کنید. دومین چنلج لاته (ایران لاته ) لته آرت http://irancoffeee.ir/shown.php?id=41" > امسال دومین چلنج جامعۀ لاته آرت ایران در روز های دوازدهم ، سیزدهم و چهاردهم بهمن ماه برگزار خواهد شد. مانند سال پیش، این چلنج با سایر مسابقات متفاوت خواهد بود تا به صورت رقابت دوستانه، باریستا ها و لاته آرتیستان دور هم جمع شویم و توانایی های خودمان را در شرایطی متفاوت بسنجیم.تفاوت چلنج ایران لته آرت چیست؟چلنج ایران لته آرت، یک چالش پر از هیجان برای لاته آرتیستان است، چرا که رقابت به صورت دو به دو انجام می شود، یعنی اینکه دو نفر همزمان پشت یک دستگاه اسپرسو می ایستند و هرکدام یک دستگاه دو گروپ laspaziale s2 در اختیار دارند.. هر دستگاه یک آسیاب قهوه دارد و این تمام آن محیطی است که لاته آرتیستان برای رقابت در اختیار دارند. قهوه مهمترین خواص قهوه فایده و مضرات قهوه چیست؟ http://irancoffeee.ir/shown.php?id=40" > قهوه مهمترین خواص قهوه فایده و مضرات قهوه چیست؟بدون شک اولین نوشیدنی پر مصرف بعد از آب در دنیا قهوه است. خواص قهوه و مضرات آن چیست؟ در این مقاله قصد داریم به این موارد اشاره کنیم. با جیمیتو همراه ما باشید. کافی شاپ سرخ پوست – Red coffee shop http://irancoffeee.ir/shown.php?id=39" > کافی شاپ سرخ پوست – Red coffee shopکافی شاپ سرخ پوست کرجآدرس کافه سرخپوست تاریخچه آسیاب قهوه ( Coffee Grinder ) http://irancoffeee.ir/shown.php?id=38" > تاریخچه آسیاب قهوه ( Coffee Grinder )1350 سال پیش از میلاد مسیح آسیاب توسط رومی ها اختراع شد . درواقع زمانی که قهوه کشف شد ، آسیاب اختراع شده بود و این آسیاب ها برای تهیه آرد و ادویه استفاده می‌شده است . تاریخچه آسیاب قهوه ( Coffee Grinder ) به زمان کشف قهوه باز می‌گردد . اولین نمونه های آسیاب قهوه شبیه هاون و از جنس سنگ یا چوب بوده است . احتمالا همانطور که اولین درخت قهوه در اتیوپی کشف شده ، اولین آسیاب های قهوه نیز از آن جا اختراع شده باشد . آموزش آنلاین باریستا کاملا خصوصی و ۱۰۰ تضمینی http://irancoffeee.ir/shown.php?id=37" > دوره آشنایی با متصدی کافی شاپ چه دوره ای است؟ دوره آشنایی با متصدی کافی شاپ یک دوره ی کاملا تئوری و آنلاین برگزار می گردد. یک میانبر واقعی برای صرفه جویی در وقت، انرژی و هزینه. درباره دوره: این دوره به صورت عمومی و مجازی برگزار می گردد و بسته آموزشی دوره آموزشی متصدی کافی شاپ با توجه به امکانات و نیاز دانش پذیران دارد شود. آموزش: این دوره در . ۲۴. ساعت به صورت آنلاین برگزار می گردد.دوره آشنایی با متصدی کافی شاپ باریستا علی اصغر شریفی http://irancoffeee.ir/shown.php?id=36" > رزومه دانش آموخته ی انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG آکادمی قهوه ایران دوره لاته آرت ایران لاته آرت دارایی گواهینامه های بین المللی ESAE انگلستان OQWAR استراليا مدرس رسمی آکسفورد انگلستاناعطای مدرک بین المللی Oxford OQWARبا همکاری دانشگاه آکسفورد انگلستانسوابق کاری ( به عنوان باريستا )پردیس کافه تراسه شهر جدید پردیس خیابان نوروز چهارم سر نبشکافه رستوران هارپاک شهرک عرب بلوار دامان روبري ساندویچ هايداپرديس تئاتر تهران فود کورد کارو / استان تهران، پردیس، پردیس تئاتر تهران. طبقه زیرین، سالن اصلیکافه رستوران دانانو متل قو /سلمانشهر – مازندران – متل قو، نرسیدادامه مطلب دوره آموزش لاته آرت http://irancoffeee.ir/shown.php?id=35" > آشنایی با تکنیک‌های لاته آرت امروزه در بین باریستاها، جزو ضرورت‌ها به حساب می‌آید. باریستاها در فضای رقابتی کافه‌ها باید بتوانند با انواع طرح‌ها روی نوشیدنی‌های ترکیبی قهوه با شیر مانند لاته، کاپوچینو، موکا و … هنر خودشان را نشان دهند و تجربه‌ی قهوه‌نوشی دلپذیری برای مهمانان کافه رقم بزنند. باریستاهای شرکت‌کننده در دوره‌ی لاته آرت باید با مفاهیم باریستایی و شیمی شیر آشنا باشند. دوره آموزشی کافی شاپ http://irancoffeee.ir/shown.php?id=34" > دوره آموزشی کافی شاپآموزش یک نیرو کاملا آماتور و تبدیل او ، به یک نیروی متخصص است.در سرفصل های آموزشی این دوره آموزش کافی شاپ باریستا ، از مدیریت یک واحد کافی شاپ ، مدیریت مالی الی سفارشات یک منو کامل کافی شاپ موجود می باشد.پایان دوره ،ادامه مطلب اموزش دوره های بار سرد http://irancoffeee.ir/shown.php?id=33" > در باره این دوره آموزشیاین دوره شامل اطلاعات کلی در مورد نحوه میکس و تهیه نوشیدنی های سرد و گرم بر پایه قهوه یا بدون آن با طبقه بندی محصولات مختلف کمپانی قدرتمند مونین فرانسه در زمینه انواع سیروپ ، سس ، پوره میوه و پودر های فرپه میباشد که رسپی های متنوعی از نوشیدنی ها در این دوره آموزش داده خواهد شد. ورکشاپ آموزشی لاته آرت http://irancoffeee.ir/shown.php?id=32" > اين دوره برای آموزش مهارت‌های لاته آرت به باریستاهایی با تجربه کافی که مهارت لازم در تهیه اسپرسو و فوم دهی شیر را دارند طراحی شده است. اگر تجربه کافی را ندارید لازم است قبل از این کلاس حتما دوره شیر را بگذرانید.در طول دوره به اندازه‌ای تمرین خواهید داشت که قادر به محک زدن مهارت‌هایتان باشید و همچنین شگرد‌ها و شیوه‌های درستِ بافت‌دهی به شیر را نیز بیاموزید. سر فصل های این دوره به شکل زیر خواهد بود:ادامه مطلب کلیک کنید اهیمت شغلی یک باریستا http://irancoffeee.ir/shown.php?id=31" > این مطلب ادامه دارد آموزش تخصصی دوره های قهوه و باریستا در تهران |آموزش کافی شاپ| http://irancoffeee.ir/shown.php?id=27" > سر فصل و مهارتهای دوره آموزشی هنر کافه داریآماده سازی ۰ تا ۱۰۰ قهوهطرز تهیه انواع قهوهشیمی شیراصول مهمانداریآناتومی دستگاههای قهوه ساز