جستجو   :  

تهیه لاته آرت یا کافه لاته -Preparing Late Art or Late Cafe

 

ترکیبات کافه لاته:

Preparing Late Art or Late Cafe

یک سوم اسپرسو + دو سوم شیر بخار داده شده

کف روی شیر بخار داده شده، بسیار ناچیز است

البته ناگفته نماند که تهیه این نوشیدنی به تجربه و تمرین بسیاری نیازمند است. برای تهیه لاته آرت به دستگاه اسپرسوساز یا موکاپات نیاز داریم. اگر از دستگاه اسپرسوساز استفاده می کنید کار برای تان کمی آسان تر و نوشیدنی نهایی کمی بیشتر شبیه لاته آرت خواهد شد.

طرز تهیه لاته آرت:

۱- اسپرسو

ابتدا یک شات اسپرسو از دستگاه اسپرسو ساز یا موکاپات بگیرید.

۲- تهیه فوم شیر

شیری که قرار است به اسپرسو اضافه شود باید، بخار داده شده و به حالت فوم باشد برای این کار، شیر سردتان را با نازل بخار دستگاه، بخار دهید. البته اگر دستگاه اسپرسوسازتان این قابلیت را ندارد یا دستگاه اسپرسو ساز ندارید با روش های دستی و مختلف دیگری در مطلب  فوم شیر این کار را انجام دهید.

بیشتر بدانید: تهیه فوم یا کف شیر با روش‌های مختلف
۳- طراحی لته آرت

شیر بخار داده شده را به اسپرسو اضافه کنید، این گونه که طرح های مد نطرتان، ایجاد شود. این بخش سخت ترین مرحله تهیه لاته آرت است. ویدیو تهیه لاته آرت در پایان متن را حتما مشاهده کنید.

درست است! حتما می گویید پس چرا نوشیدنی ما شبیه این عکس ها نیست؟!
پاسخ روشن است، این لاته ها توسط باریستاهای حرفه ای درست شده اند که مدت ها به تمرین مشغول بوده اند.

بیشتر بدانید: کاپوچینو طرز تهیه و آداب نوشیدنش

این نکته را متذکر شویم که نسبت درست شیر به قهوه دو به یک است و فوم نازکی هم روی آن قرار می گیرد اما در اضافه کردن شیر به قهوه کمی هم مختار هستیم به این معنی که می توانیم شیر را بیشتر یا کمتر از این نسبت ها به اسپرسو اضافه کنیم. نوشیدنی های متعددی از ترکیب اسپرسو و شیر می توانید تهیه کنید.

حتما مدل های متفاوتی از لاته آرت را دیده اید خیلی عجیب نیست!!!!

تاریخ درج  :  1398/11/16  
تعداد بازدید تا کنون :326

نطرات کاربران

 
ارسال نظر 
نام شما :
آدرس ایمیل :
متن پیام  :

   
تصویر امنیتی

سلام به سایت ما خوش آمدید

×