جستجو   :  

کن پانا یا اسپرسو با خامه چیست

 یک فنجان کافه کن پاناخامه رو بزن، اسپرسو رو نزن!

به کافه کن پانا در ایالات متحده، café Vienne و در فرانسه و انگلیس café Viennois می‌‌گویند.
 
مواد تشکیل دهنده کن پاناWhipped Cream یا خامه زده شده
موارد مورد نیاز برای تهیه کن پانا:
یک تک شات یا دابل شات اسپرسو
مقداری خامه زده شده هم در اختیار داشته باشید
بیشتر بدانید: قهوه اسپشیال یا اسپشیالیتی چیست؟
برای تهیه خامه زده شده می‌توانید مقداری خامه را در ظرف بریزید و توسط همزن دستی یا بلندر آن را بزنید. بعد از انجام این کار خامه تان پف کرده و کمی هم سبک‌تر می‌شود البته به طرز تهیه خامه زده شده در مطالب بعدی به صورت کامل اشاره خواهد شد.
 
تهیه کن پانا بسیار ساده است:
۱- اسپرسو
یک شات اسپرسو از دستگاه اسپرسوساز یا از موکاپات بگیرید و در فنجان بریزید.
 
۲- خامه زده شده
خامه زده شده را به اندازه ای که مایل اید روی اسپرسو بریزید و به گونه ای آن را تزیین کنید.
خب! نوشیدنی تان آماده شده است، اسپرسویی داغ، به همراه خامه ای سرشار از عطر اسپرسو!!!

تاریخ درج  :  1398/11/16  
تعداد بازدید تا کنون :324

نطرات کاربران

 
ارسال نظر 
نام شما :
آدرس ایمیل :
متن پیام  :

   
تصویر امنیتی

سلام به سایت ما خوش آمدید

×