جستجو   :  

آکادمی قهوه آمارو ( آموزش باریستا )

 

سر فصل های دوره آموزش باریستا

 

وب سایت رسمی آکادمی قهوه آمارو

سر فصل های دوره آموزش باریستا در آکادمی قهوه آمارو

دوره هایی که یک باریستا باید بگذراند:پ

سر فصل های دوره آموزش باریستا
لطفا موارد آموزشی را با دقت مطالعه فرمایید ..
دوره اول، دوره آکادمیک است که در این دوره هنرجو با ویژگی های دان از کشت تا دم آوری، محل کشت دان، شناخت کامل از منطقه ای که قهوه در آن کشت می شود، آشنایی با ابزار آلات و دستگاه های سرو قهوه ( ابزار آلاتی چون دستگاه اسپرسوساز، قهوه ساز، ایبریک، فرنچ پرس، موکاپات و …)، آشنایی با نوشیدنی های قهوه و … به طور کلی با دانه قهوه به طور کامل در این مرحله آشنا می شود.
دوره دوم، دوره عملی است در این دوره هنرجو باید با دستگاه ها و ابزار آلات مربوطه کار کند و انواع نوشیدنی ها را تهیه کند برای مثال: اسپرسو، لاته آرت، قهوه ترک، کاپوچینو، و … . برای تهیه بعضی نوشیدنی ها باید کف دادن شیر را نیز آموزش ببیند.
یک باریستا به شدت عاشق قهوه است، هم چنین به شدت علاقه مند به کار با دستگاه های تهیه قهوه است
البته مهارت یک باریستا کمی فراتر هم می رود یعنی علاوه بر تهیه قهوه باید طعم و کیفیت خوب از بد را بتواند تشخیص دهد.
درست است که یک باریستا در دم آوری یک فنجان قهوه بسیار موثر است اما اگر میوه قهوه در مزارع به صورت نادرست پرورش داده شود یا رست قهوه نادرست باشد، طعم فنجان قهوه تان نیز خراب می شود.
قهوه در خانه هم لذت خاص خودش را دارد، اگر فردی هستید که عادت دارید قهوه را فقط در کافه ها بنوشید و تا به حال در خانه درست نکرده اید توصیه می کنیم حتما یک بار خودتان درست کنید.

سر فصل و مهارتهای دوره آموزشی باریستا


طرز تهیه انواع قهوه 
۱-اسپرسو 
۲- اسپرسو دبل 
۳- امریکانو 
۴- کارامل ماکیاتو 
۵- کاپو چینو 
۶- قهوه موکا 
۷- کافه لته 
۸-قهوه ترک 
۹- نسکافه 
۱۰-هات چاکلت 
۱۱- قهوه کوبانو 
۱۲-قهوه کورا تو 
۱۳-آفو گاتو 
۱۴- اسپرسو ژیلا تو 
۱۵- آیس کافی 
۱۶- قهوه اوله 
۱۷- قهوه یونانی 
۱۸- قهوه فرانسه 
۱۹-کارامل ماکیاتو 
۲۰- فراپه چینو 

کار با دستگاه اسپرسو 


۱- شناخت دستگاه اسپرسو 
۲- نحوه شستن دستگاه اسپرسو 
۳- نگهداری دستگاه اسپرسو 
۴- نحوه کار با دستگاه اسپرسو 
۵- تنظیم و شستن دستگاه آسیاب قهوه


گارنش روی با قلم به صورت دستی قهوه 


۱- طرح سیب 
۲- طرح گربه 
۳- پیچ تاپ 
۴ – طرح پیلت سرو 


آموزش طراحی روی قهوه لاته آرت به صورت حرفه ای 

۱-  طرح رزتا 
۲ – طرح زرتا قلب 
۳- طرح قلب 
۴- طرح قو 
۵- طرح طاووس 
۶- طرح لایر 
۷ طرح گل رز 

طراح های که در دوره آموزشی خواهید آموخت

سرفصل اصول مهمانداری

اصول مهمانداری 


۱- چگونه مهمان دار خوبی باشیم 


۲ – مورد درست برای پذیرایی برای مهمان 


۴- نگات مهیم مهمانداری 


تجهزات کافی شاپ 

مشاروه جهت انختاب و خرید
تجهزات کافی شاپ  راه اندازی کافی شاپ
۱- دستگاه اسپرسو 
۲- آسیاب قهوه 
۳ – یخچال فریزر
۴ – دستگاه یخ ساز 
۵ – ظروف کافی شاپ 
۶ – شو کیک 
۷- ماکرو فریر 
۸ – میز صندلی 
۹ – تصویر نمایشی 
۱۰- دوربین مداربسته
۱۱- تابلو های تزینی 


طرز تهیه انواع نوشیدنی های سرد 


۱ – انواع میلک شیک 


۲ – انواع اسموتی 


۳ انواع گلاسه 


۴ انواع ماکتل ها 

۵انواع فرپه چیبنو

آموزش دوره لاته آرت جهت کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید

این سرفصل ها بروز رسانی می گردد جهت کسب اطلاعات بشتر با ما تماس بیگرید ..

۰۹۹۱۹۰۰۴۹۴۲ اقای شریفی

تاریخ درج  :  1398/11/11  
تعداد بازدید تا کنون :422

نطرات کاربران

 
ارسال نظر 
نام شما :
آدرس ایمیل :
متن پیام  :

   
تصویر امنیتی

سلام به سایت ما خوش آمدید

×