جستجو   :  

دوره آموزش لاته آرت

 

سرفصل‌ها

آشنایی با تکنیک‌های مختلف Pouring (فراریزی شیر)، تکنیک‌های لاته آرت، طرح‌های کلاسیک لاته آرت شامل لاله (Tulip)، قلب (Heart)، روزتا (Rosetta)، قو (Swan) و طرح‌های ترکیبی مانند روزتا تولیپ، روزتا هارت و …

مدت زمان

سه جلسه 4 ساعته از ساعت 8:00 تا 12:00 همراه با پذیرایی ناهار

پیش‌نیاز

شرکت‌کنندگان در این دوره می‌بایست با عصاره‌گیری اسپرسو آشنا باشند.

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

باریستاهایی با سابقه‌ی کار عملی و غیرآکادمیک، باریستاهای خانگی

تاریخ درج  :  1397/12/3  
تعداد بازدید تا کنون :1863

نطرات کاربران

 
ارسال نظر 
نام شما :
آدرس ایمیل :
متن پیام  :

   
تصویر امنیتی

سلام به سایت ما خوش آمدید

×