جستجو   :  
تعداد :14          صفحه 1 از 2
علی اصغر شریفی
رزومه دانش آموخته ی انجمن تخصصی قهوه اروپا esae / ATS آلمان انگلستان WTG آکادمی قهوه ایران دوره لاته آرت ایران لاته آرت دارایی گواهینامه های بین المللی ESAE انگلستان OQWAR استراليا مدرس رسمی آکسفورد انگلستاناعطای مدرک بین المللی Oxford OQWARبا همکاری دانشگاه آکسفورد انگلستانسوابق کاری ( به عنوان باريستا )پردیس کافه تراسه شهر جدید پردیس خیابان نوروز چهارم سر نبشکافه رستوران هارپاک شهرک عرب بلوار دامان روبري ساندویچ هايداپرديس تئاتر تهران فود کورد کارو / استان تهران، پردیس، پردیس تئاتر تهران. طبقه زیرین، سالن اصلیکافه رستوران دانانو متل قو /سلمانشهر – مازندران – متل قو، نرسیدادامه مطلب
ادامه ...
اموزش دوره های بار سرد
در باره این دوره آموزشیاین دوره شامل اطلاعات کلی در مورد نحوه میکس و تهیه نوشیدنی های سرد و گرم بر پایه قهوه یا بدون آن با طبقه بندی محصولات مختلف کمپانی قدرتمند مونین فرانسه در زمینه انواع سیروپ ، سس ، پوره میوه و پودر های فرپه میباشد که رسپی های متنوعی از نوشیدنی ها در این دوره آموزش داده خواهد شد.
ادامه ...
کافی شاپ سرخ پوست – Red coffee shop
کافی شاپ سرخ پوست – Red coffee shopکافی شاپ سرخ پوست کرجآدرس کافه سرخپوست
ادامه ...
ورکشاپ آموزشی لاته آرت
اين دوره برای آموزش مهارت‌های لاته آرت به باریستاهایی با تجربه کافی که مهارت لازم در تهیه اسپرسو و فوم دهی شیر را دارند طراحی شده است. اگر تجربه کافی را ندارید لازم است قبل از این کلاس حتما دوره شیر را بگذرانید.در طول دوره به اندازه‌ای تمرین خواهید داشت که قادر به محک زدن مهارت‌هایتان باشید و همچنین شگرد‌ها و شیوه‌های درستِ بافت‌دهی به شیر را نیز بیاموزید. سر فصل های این دوره به شکل زیر خواهد بود:ادامه مطلب کلیک کنید
ادامه ...
قهوه مهمترین خواص قهوه فایده و مضرات قهوه چیست؟
قهوه مهمترین خواص قهوه فایده و مضرات قهوه چیست؟بدون شک اولین نوشیدنی پر مصرف بعد از آب در دنیا قهوه است. خواص قهوه و مضرات آن چیست؟ در این مقاله قصد داریم به این موارد اشاره کنیم. با جیمیتو همراه ما باشید.
ادامه ...
آموزش تخصصی دوره های قهوه و باریستا در تهران |آموزش کافی شاپ|
سر فصل و مهارتهای دوره آموزشی هنر کافه داریآماده سازی ۰ تا ۱۰۰ قهوهطرز تهیه انواع قهوهشیمی شیراصول مهمانداریآناتومی دستگاههای قهوه ساز
ادامه ...
دوره آموزشی کافی شاپ
دوره آموزشی کافی شاپآموزش یک نیرو کاملا آماتور و تبدیل او ، به یک نیروی متخصص است.در سرفصل های آموزشی این دوره آموزش کافی شاپ باریستا ، از مدیریت یک واحد کافی شاپ ، مدیریت مالی الی سفارشات یک منو کامل کافی شاپ موجود می باشد.پایان دوره ،ادامه مطلب
ادامه ...
تاریخچه آسیاب قهوه ( Coffee Grinder )
تاریخچه آسیاب قهوه ( Coffee Grinder )1350 سال پیش از میلاد مسیح آسیاب توسط رومی ها اختراع شد . درواقع زمانی که قهوه کشف شد ، آسیاب اختراع شده بود و این آسیاب ها برای تهیه آرد و ادویه استفاده می‌شده است . تاریخچه آسیاب قهوه ( Coffee Grinder ) به زمان کشف قهوه باز می‌گردد . اولین نمونه های آسیاب قهوه شبیه هاون و از جنس سنگ یا چوب بوده است . احتمالا همانطور که اولین درخت قهوه در اتیوپی کشف شده ، اولین آسیاب های قهوه نیز از آن جا اختراع شده باشد .
ادامه ...
آموزش آنلاین باریستا کاملا خصوصی و ۱۰۰ تضمینی
دوره آشنایی با متصدی کافی شاپ چه دوره ای است؟ دوره آشنایی با متصدی کافی شاپ یک دوره ی کاملا تئوری و آنلاین برگزار می گردد. یک میانبر واقعی برای صرفه جویی در وقت، انرژی و هزینه. درباره دوره: این دوره به صورت عمومی و مجازی برگزار می گردد و بسته آموزشی دوره آموزشی متصدی کافی شاپ با توجه به امکانات و نیاز دانش پذیران دارد شود. آموزش: این دوره در . ۲۴. ساعت به صورت آنلاین برگزار می گردد.دوره آشنایی با متصدی کافی شاپ باریستا
ادامه ...
دوره آموزش لاته آرت
آشنایی با تکنیک‌های لاته آرت امروزه در بین باریستاها، جزو ضرورت‌ها به حساب می‌آید. باریستاها در فضای رقابتی کافه‌ها باید بتوانند با انواع طرح‌ها روی نوشیدنی‌های ترکیبی قهوه با شیر مانند لاته، کاپوچینو، موکا و … هنر خودشان را نشان دهند و تجربه‌ی قهوه‌نوشی دلپذیری برای مهمانان کافه رقم بزنند. باریستاهای شرکت‌کننده در دوره‌ی لاته آرت باید با مفاهیم باریستایی و شیمی شیر آشنا باشند.
ادامه ...

صفحه بعدی    1    2   

سلام به سایت ما خوش آمدید

×